Mikkelissä Kovalassa sattui 9.12.12 noin klo. 10:n aikoihin 2-vuotiaan poikalapsen kuolemaan johtanut tapaturma.

Perheen isä oli ollut talon pihalla traktorilla lumitöissä. Perheen kaksi poikalasta olivat olleet samanaikaisesti leikkimässä talon pihalla. Perheen isä on on kertonut lähteneensä viemään lumia talon takapihan suuntaan, jolloin myöhemmin menehtynyt poikalapsi oli lähtenut juoksemaan perään. Jätettyään lumet takapihalle ja lähdettyään peruuttamaan traktorilla hän oli kuullut traktorin takaa lapsen äännähdyksen, jolloin hän oli heti pysäyttänyt traktorin. Tuolloin hän oli todennut lapsen jääneen traktorin alle.

Alustavan arvion mukaan traktorin takarengas oli kulkenut lapsen yli ja lapsi oli ilmeisesti kuollut heti. Menehtyneen lapsen perhe on kriisiavun piirissä.

Poliisilla ei tämän hetken tietojen mukaan ole asiassa enempää tiedotettavaa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.