Kymenlaakson poliisi tutkii tapausta, jossa vuonna 1971 syntynyttä miestä ammuttiin alavartaloon. Poliisi löysi miehen lauantaina 8.12 kello 02 jälkeen Lehtomäenkadulta Lehtomäen kaupunginosasta Kouvolasta. Ilmeni, että miestä oli ammuttu. Mies toimitettiin sairaalahoitoon saamiensa vammojen vuoksi eikä hänellä ole välitöntä hengenvaaraa.

Poliisi on erityisen kiinnostunut 8.12 klo 01:45–02.45 Lehtomäenkadulla ja sen lähistöllä liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista. Poliisi pyytääkin niitä henkilöitä, joilla on havaintoja alueella liikkuneista ajoneuvoista ja henkilöistä, ottamaan yhteyttä Kymenlaakson poliisin palvelututkinnan puhelinnumeroon 071 8735600 ja virka-ajan ulkopuolella vihjepuhelimeen 071 8735731

Poliisi tutkii tapausta tapon yrityksenä. Tällä hetkellä poliisilla ei ole tapauksen vuoksi kiinniotettuja henkilöitä.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.