Kokemäellä 8.12.2012 illalla tapahtuneen ampumistapauksen osalta esitutkinta on edistynyt. Kiinniotettujen kolmen henkilön kuulustelut jatkuvat koko päivän tapahtumien kulun selvittämiseksi. Kiinniotettuja epäillään törkeästä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta. Ampuminen on tapahtunut Kokemäellä Tulkkilan kaupunginosassa sijaitsevassa yksityisasunnossa. Tapahtumapaikalla olleet henkilöt ovat toisilleen entuudestaan tuttuja. Ampuma-ase on löydetty ulkotiloista läheltä tapahtumapaikkaa 8.12.2012 illalla poliisin toimesta. Käteen ammuttu uhri on edelleen sairaalahoidossa mutta hänellä ei ole välitöntä hengenvaaraa.

Asian esitutkinta jatkuu.

Aiheesta aiemmin: Satakunnan poliisilaitos: Ampumistapaus Kokemäellä

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.