Valtatie 13:lla Kaustisella tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa oli osallisena linja-auto, jossa tapahtuma-aikaan oli ollut 14 alakoululaista. Lapsista kolmetoista  loukkaantui lievästi. Toinen osallisajoneuvo oli henkilöauto, jossa ei kuljettajan lisäksi ollut  muita. Kyse on ns. kohtaamisonnettomuudesta, jossa alustavien tietojen mukaan henkilöauto oli ajautunut toistaiseksi tuntemattomasta syystä vastaantulijoiden kaistalle.
Onnettomuudessa kuoli henkilöautoa ajanut ulkopaikkakuntalainen, noin 50-vuotias nainen.  Linja-autossa olleille lapsille ja heidän vanhemmilleen on tarjottu onnettomuuteen liittyen kriisiapua. Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.