Nuorisokahvila Uniikki jatkaa toimintaansa nykyisissä tiloissa Verkatehtaankadulla myös ensi vuonna. Lasten ja nuorten palvelujen lautakunta päätti 11.12.2012, että Ahjolan Setlementti ry jatkaa Tampereen kaupungin nuorisokahvilapalvelun tuottajana seuraavat kolme vuotta.

Kaupunki kilpailutti nuorisokahvilapalvelunsa syksyllä. Määräaikaan mennessä tarjouksen jätti Ahjolan Setlementti ry. Ahjolan kanssa aikaisemmin tehty kolmevuotinen sopimus nuorisokahvilatoiminnasta päättyy joulukuussa. Sopimusta voidaan nyt alkavan uuden kolmivuotiskautiskauden jälkeen jatkaa vielä kahdella vuodella.

Nuorisokahvila Uniikki tarjoaa 14-19 –vuotiaille nuorille päihteettömän vaihtoehdon kaduilla ja puistoissa oleilun sijaan. Kahvilassa järjestetään myös pienimuotoista ohjelmaa ja toimintaa yhdessä nuorten kanssa. Kahvilassa voi lisäksi pelata lautapelejä, lukea erilaisia lehtiä sekä käyttää nettiä. Kahvila on avoinna tiistaista lauantaihin ilta-aikaan. Tänä vuonna nuorisokahvilassa on poikennut noin 600 nuorta kuukaudessa.

http://www.uniikki.eu/

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.