Kotkan Karhulan linja-autoasemalla tapahtui 11.12.2012 noin kello 08.10 – 08.20 aikaan poikkeuksellisen raaka pahoinpitely. Pahoinpitelyn kohteeksi sattumalta valikoitunut kotkalainen vuonna 1957 syntynyt mies oli ollut odottamassa linja-autoa päästäkseen töihin yhdessä muiden matkustajaksi aikoneiden kanssa.

Pahoinpitelijä oli hyökännyt yhtäkkiä uhrin kimppuun ja lyönyt häntä ensin nyrkillä kasvoihin, jonka jälkeen kaatanut hänet maahan. Uhrin maattua maassa pahoinpitelijä oli jatkanut pahoinpitelyä potkien ja hyppien uhrin päällä sekä hakaten mukanaan olleella kyynärsauvalla ympäri uhrin kehoa.

Pahoinpitelijä ja uhri eivät tunteneet toisiaan ennalta, eikä ennen pahoinpitelyä tapahtunut mitään mikä olisi voinut johtaa tähän silmittömään vakivallan tekoon.

Paikalla olleet sivulliset hälyttivät poliisit paikalle ja osoittivat linja-autoaseman ikkunalaudalla olleen miehen tekijäksi. Poliisi otti kiinni teosta epäillyn vantaalaisen vuonna 1985 syntyneen miehen.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä pahoinpitelynä. Vantaalainen mies on tällä hetkellä pidätettynä Kotkan poliisiasemalla ja hänen vangitsemistaan harkitaan.

Tapahtumalla on useita todistajia. Poliisi pyytää ikävän tapauksen nähneitä ottamaan yhteyttä Kotkan poliisin virka-aikana 0718735440 tai 0718735442 ja kertomaan havaintonsa. Poliisi kiittää kaikkia tähän mennessä havaintonsa kertoneita sekä hätäilmoituksen tehneitä kanssamatkustajia hyvästä toiminnasta.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.