Joulukiireen ja hössötyksen keskellä on hyvä tietää, että kaupungista löytyy ainakin yksi tunnelmallinen henkireikä, paikka jossa voi rauhoittua ja kerätä voimia talvikaamoksen keskellä.

Helsingin kaupungin Talvipuutarhan väki on valmistellut kävijöilleen tunnelmallisen joulukeitaan, joka sopii koko perheelle ikään katsomatta. Joulukoristelu on esillä loppiaiseen 6.1.2013 asti.

Perinteistä linjaa edustavat joulupuu ja monet kynttiläasetelmat eri puolilla kasvihuoneita. Kaupunginpuutarhan kukkasitojat ovat tehneet asetelmia joulukukista, joulutähden lisäksi on näytillä amaryllistä, kieloa, hyasintteja ja atsaleoja. Pikkuväki voi puutarhassa ihmetellä siellä ja täällä kävijöitä tarkkailevia tonttuja.

Vanha ja arvokas kameliapuukin tarjoaa parahiksi kukintaansa.

Talvipuutarhassa joulu on pääsiäisen ohella ehdotonta sesonkiaikaa. Päiväkodit, perheet, koululaiset ja varttuneemmat vierailevat puutarhassa mielellään ja miksipä ei, talvipuutarhassa tavoittaa vanhanajan joulun tunnelman. Sisällä on kahvio.

Talvipuutarhan osoite on Hammarskjöldintie 1 ja perille vie esimerkiksi raitiovaunu 8. Vapaa pääsy.

PIDENNETYT AUKIOLOAJAT:

Sunnuntai 16.12. ja 23.12. klo 12.00–18.00.
Jouluaattona ja joulupäivänä Talvipuutarha on kiinni mutta avaa ovensa taas Tapaninpäivänä.

NORMAALIT AUKIOLOAJAT:

Tiistai klo 9.00–15.00
Ke–pe klo 12.00–15.00
La–su klo 12.00–16.00
Maanantaisin suljettu (kasvien huoltopäivä)

Rakennusvirasto vastaa Helsingin katujen ja viheralueiden suunnittelusta, rakentamisesta ja hoidosta sekä pysäköinninvalvonnasta. Myös kaupungin toimitilojen suunnittelu ja rakennuttaminen kuuluvat tehtäviimme.

Tavoitteenamme on rakentaa kestävää, kaunista ja toimivaa kaupunkia asukkaiden ja yritysten tarpeisiin.

Varsinaiset rakennus- ja kunnossapitotyöt tilaamme kaupungin omalta tuotantoyksiköltä Staralta sekä yksityisiltä urakoitsijoilta.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.