Vielä ehtii postittaa joulukortin ja paketin

Sukulaista, ystävää ja tuttavaa ehtii tänä jouluna vielä muistaa joulukortilla ja paketilla. Kortit menevät kotimaassa jouluksi perille 60 sentin joulupostimerkillä varustettuna, kun ne postitetaan viimeistään torstaina 13.12.

Kakkosluokan postimerkillä varustetut kortit ehtivät perille, kun ne postitetaan 17.12. mennessä ja ykkösluokassa viimeinen postituspäivä on 18.12. Ulkomaille lähetettävien joulutervehdysten viimeiset postituspäivät ovat Eurooppaan 17.12. ja Pohjoismaihin 18.12.

Postipaketit Eurooppaan tulee lähettää viimeistään torstaina 13.12, Ruotsiin, Tanskaan, Norjaan ja Baltian maihin paketit ehtivät perille vielä 17.12. postitettuina. Kaikki paketit kotimaassa ehtivät jouluksi perille, kun ne postitetaan viimeistään 18.12. Myös pakettiautomaateilla 18.12. on viimeinen postituspäivä.

Kaikki paketit kotimaassa ehtivät jouluksi perille, kun ne postitetaan viimeistään 18.12.

Oikea osoite takaa lähetyksen sujuvan perillemenon. Posti vie lähetyksen nopeimmin perille, kun siinä on vastaanottajan etu- ja sukunimi, katuosoite talon ja asunnon numeroineen sekä postinumero ja paikkakunta.

Joulun tärkeät postitusaikataulut ovat myös osoitteessa www.posti.fi/joulu.

Postit palvelevat joulun alla

Kaikki Postin myymälät palvelevat arkisin 21.12. asti pidennetyin aukioloajoin eli klo 20 asti ja myös viikonloppuina 15.–16.12. ja 22.–23.12., lauantaisin klo 10–16 ja sunnuntaisin klo 12-16. Kauppojen ja muiden liikeyritysten yhteydessä sijaitsevat Postin myyntipisteet palvelevat joulun alla omien aukioloaikojensa mukaan. Moni myyntipiste on avoinna pitkälle iltaan ja viikonloppuisin.

Postiasioinnin lisäksi posteista voi hankkia myös joululahjoja. Tämän joulun uutuustuotteita ovat Finlaysonin punaiset Tintit-lahjatuotteet, joita on myynnissä vain posteissa.

Postikohtaiset aukiolo- ja sijaintitiedot löytyvät osoitteesta www.posti.fi/postit.

Postin asiakaspalvelu numerossa 0200 71000 (pvm/mpm) palvelee jouluaaton aattoon 23.12. asti pidennetyin aukioloajoin, maanantaista perjantaihin kello 8–20, lauantaina kello 10–16 ja sunnuntaina kello 12–16. Postin asiakaspalvelu palvelee myös Facebookissa osoitteessa www.facebook.fi/posti.fi.

Itella Posti Oy huolehtii postipalveluista kaikkialla Suomessa vastaten kirjeiden, lehtien ja suoramarkkinointilähetysten jakeluista, paketti- ja pikakuljetuspalveluista, NetPostista sekä Postin myymälöistä ja myyntipisteistä. Itella Posti Oy kuuluu Itella Viestinvälitys -liiketoimintaryhmään, jonka liikevaihto vuonna 2011 oli 1 152 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 17 900. Itella Viestinvälitys on osa Itella-konsernia. www.itella.fi


By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.