Iäkäs v. 1933 syntynyt naishenkilö löydettiin tajuttomana tiistai-iltana 11.12.2012 kello 17 aikoihin Nurmon Valkiavuorentien Siwa-myymälän piha-alueelta.  Nainen kuljetettiin Seinäjoen keskussairaalaan  jossa todettiin hänen saaneen vakavia vammoja pään alueelle mahdollisesti kaatumisen tai muun ulkoisen väkivallan seurauksena.  Nainen löytyi kauppakeskuksen piha-alueen reunalta kohdasta josta lähtee oikopolku kohti läheistä kerrostaloa.

Nainen menehtyi sairaalassa vammoihinsa keskiviikkona puolenpäivän jälkeen.  Poliisi on pystynyt selvittämään ilman henkilöpapereita liikkeellä olleen naisen henkilöllisyyden ja että hän asuu Nurmon Höylätiellä, jonne hänen todennäköisesti on ollut tarkoitus kulkea oikopolkua käyttäen.

Poliisi pyytää yleisöhavaintoja naisen liikkumisesta ja mahdollisesti hänen seurassaan olleista henkilöistä  tiistailta klo 15.00 – 17.00 välisenä aikana.  Tajuton nainen oli pukeutuneena oranssiin toppatakkiin, ruskeisiin housuihin ja hänen päässään on ollut punainen pipo ja käsissään kirjaillut villahansikkaat. Jalkineina oli puolivarrelliset mustat talvikengät.

Tiedot pyydetään virka-aikana Etelä-Pohjanmaan poliisilaitoksen numeroon 0400-762009.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.