Elasmosaurus ja tonttulakki

Torstai-aamupäivänä 13.12. SEA LIFEssa suoritettiin perinteeksi muodostunut valtamerialtaan joulusiivous, jolloin valtameriallasta kuurattiin sukeltajan voimin. Sukeltajan seuraneidiksi (tai paremminkin herraksi, sillä suloisesta nimestään huolimatta Mussukka on poika) ilmoittautui tuttuun tapaansa SEA LIFEn suurin asukas, parimetrinen seeprahai Mussukka. Rapsutuksia rakastava hai on aina yhtä kiinnostunut altaaseen sukeltavasta akvaristista ja suorastaan nauttii huomiosta, itse siivouksesta se ei totta puhuen juurikaan tuntunut piittaavan. Toki hai siivousapuna saa monelle ikävänkin joulurutiinin kuulostamaan huomattavasti eksoottisemmalta! Siivouksen loppuhuipennukseksi valtamerialtaan elasmosauruksen luuranko sai päähänsä tonttulakin!

Mussukka ja luuranko

Joulukausi käynnistyi SEA LIFEssa viime viikolla, kun akvaarion asukeista hurjamaineisimmat, punapiraijat saivat joulukuusen altaaseensa. Myös ennustajatursas Jakki aloitti joulukautensa avaamalla ensimmäisen joulupakettinsa. Jakkia ei ensimmäinen joululahja jännittänyt, vaan se kiikutti sen pesäänsä varsin innostuneena. Myös joulukuustansa aluksi arastelleet piraijat ovat tykästyneet puuhun jo siinä määrin, että lymyilevät mielellään neulasten katveessa jouluajasta nauttien.

Vielä varsinaisten joulunpyhienkin jälkeen SEA LIFEssa juhlistetaan viattomien lasten päivää 28.12. vapauttamalla kasvaneet vauvarauskut aikuisten altaaseen!

SEA LIFE esittelee vuonna 2013:
Sea Lifen uusi näyttely Turtle Shelter – Kilpparikolo avautuu 6.2.2013. Tapaa kilvekkäät ystävämme ja opi uskomattomia asioita eläimistä, jotka edustavat yhtä maapallollamme kauimmin säilyneestä lajista!

Merimaailma SEA LIFE on avoinna ma-ti, to-su klo 10–17 sekä ke klo 12–20.
Ke 26.12. SEA LIFE on avoinna klo 10-20.
Huom. jouluaattona 24.12. ja joulupäivänä 25.12. SEA LIFE on suljettu.

Tykkää SEA LIFEsta Facebookissa: http://www.facebook.com/sealifehelsinki
Kalojen ruokinnat pidetään tasatunnein klo 11.00 alkaen.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.