Pidättekö meitäkin pelkureina?

Pelastustoimi ja Poliisi vastaavat heijastinkiusaajille

Torstaina uutisoitiin, että koululaisia pilkataan pelkureiksi heijastimen käytöstä. Pelastustoimi ja Poliisi reagoivat yhdessä kiusaamiseen. Ne julkaisivat Facebook-sivuillaan kuvan, jossa palomies ja poliisit poseeraavat heijastimilla varustetuissa työvaatteissaan. Tempauksella halutaan puuttua kiusaamiseen ja muistuttaa, että myös sankarit pitävät heijastimia.

Koululaisten vanhemmat ovat kertoneet, että lapsia kiusataan heijastimen käytöstä. Lapset repivät kiusaamisen pelossa heijastimia irti vaatteistaan. Poliisi ja pelastustoimi pitävät ilmiötä lasten keskuudessa hyvin vakavana.

Pelastustoimi ja Poliisi vastasivat torstaina yhdessä kiusaajille Facebookissa. Ne julkaisivat omilla sivuillaan kuvan, jossa kaksi poliisia ja palomies poseeraavat työvaatteissaan. Kuvatekstissä lukee: ”Näetkö kuvassa pelkureita vai sankareita?” Tempauksella halutaan herättää aiheesta julkista keskustelua ilmiön lopettamiseksi.

Lisätietoja:

Pelastustoimen Facebook-sivut: www.facebook.com/pelastustoimi

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.