Uusi haittaohjelma on taas havaittu. Pyydämme OP-verkkopalvelujen käyttäjiä olemaan valppaana mahdollisten epäilyttävien ruutunäkymien suhteen. Haittaohjelma toimii siten, että ollessasi op.fi-palvelussa saat alla olevan normaalista poikkeavan näköisen sivun.

Haittaohjelman aiheuttama ilmoitus herjaa ”verkkopankin parametrien turvapäivityksestä”.

Jos saat OP-verkkopalvelussa yllä olevan kaltaisen ilmoituksen tai palvelussa tapahtuu muuta normaalista poikkeavaa, kirjaudu välittömästi ulos palvelusta. Sulje verkkopalvelutunnuksesi soittamalla OP 0100 0500 (arkisin kello 8-18, pvm/mpm) puhelinpalveluun tai verkkopalvelutunnusten sulkupalveluun (09) 6964 6800 (24h/vrk). Ilmoita tapahtuneesta myös puhelinpalveluun sen avauduttua.

Muistathan aina tarkastaa maksun lisävahvistuksen tekstiviestistä saajan tilin ja maksun määrän. Mikäli tiedot eivät täsmää, kirjaudu verkkopalvelusta välittömästi ulos ja toimi edellä annettujen ohjeiden mukaan.

Siirry OP-verkkopalveluihin aina kirjoittamalla osoite selaimen osoiteriville. Älä käytä sähköpostien tai muiden verkkosivujen linkkejä OP-verkkopalveluihin siirtymiseen.

Op.fi-palveluun kirjautumisen jälkeen tarkista, että nimesi näkyy oikeassa yläreunassa oikein. Tarkista myös, että näytöllä ilmoitettu ajankohta verkkopalvelutunnustesi viimeisestä käyttöajankohdasta on oikein.

https://www.op.fi/op?cid=151685878&srcpl=4

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi