Kaksi henkilöä menehtyi henkilöauton ja pakettiauton välisessä yhteentörmäyksessä Kiteenlahdentiellä kello 13 jälkeen.

Henkilöauto oli tulossa Kiteenlahdentietä rajan suunnasta, kun se vasemmalle johtavassa kaarteessa lähti sivuluisuun ja törmäsi oikea kylki edellä vastaantulleen pakettiauton keulaan. Henkilöautossa olleet vuonna 1930 syntynyt kuljettajana toiminut mieshenkilö ja matkustajana etupenkillä istunut vuonna 1939 syntynyt nainen menehtyivät välittömästi. Molemmat menehtyneet henkilöt ovat kotoisin Rääkkylästä. Ajoneuvot vaurioituivat pahoin.

Tie onnettomuuspaikalla oli jäinen ja luminen. Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaa.

Teksti ja Kuvat: Pohjois-Karjalan Poliisilaitos

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.