Felix Abba Oy Ab vetää myynnistä pakkausmerkitöjen korjauksen ajaksi kolme erää tuubiin pakattua voileipäpikkelssiä. Tuotte sisältää sinapinsiementä, jota ei mainita ainesosaluettelossa. Tuotteen nauttiminen voi aiheuttaa allergisia oireita sinappi-allergikoille. Sinapille allergiset henkilöt eivät siksi saa syödä tuotetta.

Takaisinvedon kohteena olevan tuotteen kaupallinen nimi on Felix American Dressing Voileipäpikkelssi 240g. Pakkausmerkintävirhe koskee vain parasta ennen –päivämäärän mukaan nimettyjä eriä 26.3.2013, 26.4.2013 ja 6.8.2013, mutta ei muilla päiväyksillä myytäviä Felix American Dressing Voileipäpikkelssejä eikä muita Felix American Dressing-tuotteita.

Jälleenmyyjiä on ohjeistettu poistamaan tuotteet välittömästi myynnistä. Kuluttajat voivat palauttaa virheellisen pakkausmerkinnän sisältävän tuotteen lähimpään tuotetta myyvään vähittäiskauppaan.

Mahdollisissa kuluttajakysymyksissä neuvoo valmistajan kuluttajapalvelu puh. 020-785 4100.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.