Pohjoiskarjalainen nainen myi kesäkuussa olematonta omaisuutta netissä  ja yhdeksän eri puolelta maata olevaa henkilöä erehtyi ostamaan myynnissä olleita esineitä maksamalla etukäteen kauppahinnaksi sovitun summan. Ostajat jäivät sitten odottamaan tavaroita, joita myyjä ei toimittanut.

Myynnissä oli puhelin, kannettava tietokone, 3 tietokonetta, 2 pelikonsolia, taulutelevisio ja kotiteatteri.
Myyjä teki vajaassa kuukaudessa noin 3500 euron tilin.

Näyttää sille, että nettipetosten tehtailulla ja hyväuskoisten ihmisten höynäyttämisellä saa helposti rahaa. Ilmiön yleisyydestä kertonee se, että tänä aamuna poliisilaitoksen vuorokausiraportin viisi ensimmäistä juttua oli samantyyppisiä nettipetoksia.

Jutun esitutkinta-aineisto on toimitettu syyttäjälle.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.