”Toiminnallamme on vuosittain vain yksi ja ainoa tavoite, joka on kerätä varoja suomalaiselle lastensuojelutyölle. Tämän vuoden tavoitteeksi olimme asettaneet 3,5 miljoonaa euroa ja tänään meillä on ilo saada luovuttaa avustusshekki suoraan lastensuojelujärjestöille” kertoo Lasten Päivän Säätiön toimitusjohtaja Risto Räikkönen.

Avustus luovutetaan ensimmäistä kertaa järjestettävässä Linnanmäki-gaalassa Peacock-teatterissa. Avustuksen vastaanottavat lastensuojelujärjestöt ovat Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset.

”Kiitämme Linnanmäellä tänä vuonna vierailleita asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme tämän saavutuksen mahdollistamisesta. Olemme tyytyväisiä voidessamme omalta osaltamme olla mukana auttamassa näinä taloudellisesti haasteellisina aikoina apua tarvitsevia lapsia ja lapsiperheitä” toteaa Räikkönen.

Lasten Päivän Säätiö on Linnanmäen huvipuiston 62-vuotisen historian aikana tukenut suomalaista lastensuojelutyötä kaikkiaan 87,9 miljoonalla eurolla.

Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2012 ovat SOK/HOK-Elanto,  Tikkurila, Helsingin OP, Ilmarinen, Unilever ja Sanoma Kaupunkilehdet.

Linnanmäki on Suomen suosituin huvipuisto, jossa on koko Pohjolan laajin laitevalikoima. Vuosien saatossa huvipuistovieraita on käynyt jo yli 50 miljoonaa, joista jokaiselle on syntynyt omia lähtemättömiä muistoja ja mielikuvia huvipuistovierailusta. Linnanmäen ainutlaatuinen tunnelma on säilynyt huvipuiston perustamisesta lähtien, vaikka kasvua ja kehitystä on tapahtunut roimasti.

 

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.