Ylöjärvellä kadonneen 8 -vuotiaan Arttu Ollilan etsintää jatketaan edelleen. Viimeinen täysin varma havainto Artun olinpaikasta on eilen, 20.12.2012 klo 14 osoitteesta Pöllökuja 4, jolloin hän poistui kaverinsa luota.

Poliisi pyrkii selvittämään televalvontatietojen avulla milloin Arttu on viimeksi käyttänyt puhelintaan ja millä suunnalla hän on liikkunut. Toistaiseksi ei ole ollut viitteitä siitä, että hän olisi lähtenyt kauas kotikulmiltaan.

Arttu on n. 130 cm pitkä, hänellä on vaaleat hiukset ja ruumiinrakenteltaan hän on tukeva. Yllään Artulla on 8848 -merkkinen vihreä talvitakki ja mustat ulkohousut.

Arttua on eilisillan ja viime yön aikana etsitty usean poliisipartion, poliisikoiran ja vapaaehtoisen pelastuspalvelun voimin, ja etsintöjä jatketaan edelleen. Etsintä aktivoi liikkeelle myös runsaasti paikallisia asukkaita. Myös etsintähelikoptereita ja lämpökameraa on käytetty apuna etsinnöissä.

Jos olet tehnyt havaintoja lapsesta joka saattaisi olla Arttu, ilmoita havainnoistasi numeroon 07187 48140.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.