Leaf Suomi Oy vetää myynnistä yhden erän Royal 130 g Maitosuklaalevyjä. Maahantuojana Leaf epäilee, että osaan erän tuotteista on saattanut joutua muovinpaloja. Virheellisen tuotteen syöminen saattaa aiheuttaa turvallisuusriskin. Tuote on valmistettu Espanjassa ja kyseistä erää on ollut myynnissä 14.11.2012 lähtien. Erän koko on 28 800 kpl. Takaisinveto koskee erää, jossa on parasta ennen -päiväys 23.9.2013. Tuote-erää on myyty koko maan alueella. Takaisinveto ei koske muita tuotteita eikä muita valmistuseriä.

Kuluttajia ohjeistetaan palauttamaan tuote postimaksutta osoitteeseen:
Asiakaspalautus
Sopimus 600188
Leaf Suomi Oy
PL 406
20101 Turku

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.