Ylöjärvellä kadonnutta 8 -vuotiasta Arttu Ollilaa etsitään edelleen. Viimeinen täysin varma havainto Artun olinpaikasta on tehty eilen, torstaina 20.12.2012 klo 14, jolloin hän poistui kaverinsa luota lähellä kotiaan, osoitteessa Pöllökuja 4.

Poliisi ja vapaaehtoinen pelastuspalvelu ovat jatkaneet etsintöjä Metsäkylän alueella. Poliisi kiittää lukuisista vihjeistä, joita on päivän aikana tarkistettu. Valitettavasti ne eivät ainakaan vielä ole tuottaneet tulosta. Vapaaehtoisia on ilmoittautunut niin suuri määrä, että poliisia pyydettiin kertomaan että vapaaehtoisvoimia on nyt riittävästi.

Arttu on n. 130 cm pitkä, hänellä on vaaleat hiukset ja ruumiinrakenteltaan hän on tukeva. Yllään Artulla on 8848 -merkkinen vihreä talvitakki ja mustat ulkohousut. Illan ja yön aikana havainnoista voi soittaa hätäkeskuksen numeroon 112.

Aiheesta aiemmin:

8-vuotiaan Arttu Ollilan etsintää jatketaan Ylöjärvellä

 

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.