Kymäläinen kysyy huomautuskirjemenettelystä

Kansanedustaja Suna Kymäläinen (sd) kysyy hallitukselta, missä viipyy edellisellä vaalikaudella jo kertaalleen annettu lakiesitys huomautuskirjemenettelystä. Edellisen hallituksen esitys 235/2010 raukesi, koska sitä ei edellinen eduskunta ehtinyt käsitellä. Asiasta on myös kirjaus nykyisen hallituksen ohjelmassa.

– Mielestäni laittomat palvelut hidastavat laillisen markkinan kehitystä ja näivettävät kotimaista äänitetuotantoa, perustelee Kymäläinen

– Laittomien palveluiden käyttöä voidaan vähentää lainsäädäntöä kehittämällä, jotta tarpeettomilta ylilyönneiltä vältyttäisiin. Ja viranomaisilla olisi hyvä työkalu puuttua väärinkäytöksiin.  Mutta missä viipyy esitys? Kysyy Suna Kymäläinen.

SDP:n Suna Kymäläisen kysymys luettavissa Debaattilehden sivulta.

 

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.