Poliisi tarkasti perjantai-iltana Lahdessa Pohjoisella Liipolankadulla autoilleen -67 syntyneen hollolaismiehen ajokunnon. Mies puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävät lukemat eikä miehellä ollut ajokorttiakaan ajokiellon vuoksi. Mies käytettiin Lahden poliisilaitoksella tarkkuusalkometrillä, jonka jälkeen hänet vapautettiin. Vähän toista tuntia myöhemmin sama mies oli taas liikkeellä samalla autolla Hollolan Rantatiellä. Tällä kertaa mies kuljetettiin verikokeen kautta poliisilaitoksen pahnoille kiinniotettuna ja epäiltynä törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Muutoinkin poliisin yö Päijät-Hämeessä oli kiireinen. Poliisia työllistivät useat pahoinpitelyt, vahingonteot ja rattijuopumukset

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.