Pirkanmaan poliisi yhdessä puolustusvoimien, rajavartiolaitoksen, vapaaehtoisen pelastuspalvelun ja lukuisten muiden vapaaehtoisten kansalaisten kanssa jatkoi Arttu Ollilan etsintää läpi viime yön. Etsijöitä oli paikalla noin 200.

Lukuisia yleisövihjeitä on saatu ja tarkistettu. Valitettavasti etsinnät ja saadut vihjeet eivät ole tuottaneet tulosta vaan Arttu on yhä kateissa. Tutkintaa jatketaan tänään kaikin käytettävissä olevin resurssein. Tutkintavastuu on siirtynyt Pirkanmaan pitkäkestoiselle tutkintaryhmälle poliisilaitoksen normaalin käytännön mukaisesti.

Poliisi pyytää edelleen vihjeitä ja tietoja Arttu Ollilan liikkeistä. Vihjeiden antajien ei tulisi ryhtyä itse arvioimaan vihjeensä merkityksellisyyttä vaan ilmaista pienetkin tiedot poliisille mahdollisimman pian.

Tiedot voi soittaa numeroon 050 3137391. Puhelimeen ei voida aina vastata, mutta pyydämme sanelemaan viestin nauhalle yhteystietoineen – jos suinkin mahdollista. Nauha puretaan säännöllisesti. Internetin välityksellä vihjeet voi lähettää osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi. Vihjeet voi käydä kertomassa myös henkilökohtaisesti lähimmälle poliisiasemalle taikka poliisipartiolle.

Arttu Ollilan tuntomerkit:

Arttu on n. 130 cm pitkä, hänellä on vaaleat hiukset ja ruumiinrakenteltaan hän on tukeva. Yllään Artulla on 8848 -merkkinen vihreä talvitakki ja mustat ulkohousut.

 

Aiheesta aiemmin: Pirkanmaan poliisilaitoksen tiedote kello 16:55 Arttu Ollilaa etsitään edelleen

 

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.