Poliisi ja Vapaaehtoinen pelastuspalvelu on lopettanut Arttu Ollilan etsinnät tältä päivältä. Maastossa tehdyt tarkistus- ja varmistusetsinnät eivät valitettavasti tuottaneet tulosta. Etsinnöissä keskityttiin eräisiin rajattuihin alueisiin ja paikkoihin Ylöjärven Metsäkylässä. Erityistä huomiota kiinnitettiin jyrkänteiden ja sorarinteiden päällisiin sekä niiden juuriin. Kaikki Metsäkylän sekä hieman laajemmankin alueen syväjätekeräysastiat on tyhjennetty. Etsijät ja etsintäkoirat ovat tutkineet myös suurimpia lumikasoja alueella. Etsinnöissä oli mukana poliiseja sekä noin kuusikymmentä VAPEPAn edustajaa sekä useita koiria. Aamulla etsintöjä maastossa jatketaan niillä alueilla missä varmistuksia ei tänään ennen pimeän laskeutumista ehditty tehdä.

Poliisin tutkinta on edennyt niin, että nyt voidaan varmuudella sanoa Artun olleen koululla hänen ikäryhmänsä joulujuhlan aikoihin ja välittömästi sen jälkeen koulun läheisyydessä. Kello on tuolloin ollut noin 18.30 – 19.00. Juhlassa on ollut runsaasti yleisöä eivätkä vanhemmat ole tavanneet Arttua tungoksessa ja hänen on oletettu menneen kotiin. Koulun ja kodin välinen reitti on Artulle täysin tuttu. Tällä hetkellä viimeinen tiedossa oleva havainto Artusta on Metsäkyläntiellä hieman ennen klo seitsemää illalla. Tuolloin hän on ollut menossa “soriksen” eli soramonttujen suuntaan.

Poliisi pyytää edelleen yleisövihjeitä. Niitä ei kuitenkaan tarvitse lähettää syväjätekeräysastioista taikka lumikasoista ellei tiedon antajalla ole mielessään jotakin erityistä niihin liittyvää paikkaa.

Arttu Ollilan tuntomerkit:

Arttu on n. 130 cm pitkä, hänellä on vaaleat hiukset ja ruumiinrakenteltaan hän on tukeva. Yllään Artulla on 8848 -merkkinen vihreä talvitakki ja mustat ulkohousut. Illan ja yön aikana havainnoista voi soittaa hätäkeskuksen numeroon 112.

Aiheesta aiemmin: Pirkanmaan poliisilaitos lauantaina 22.12.2012 kello 11:50 Arttu Ollilan etsintä jatkuu 

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.