Pohjois-Savon hätäkeskukseen ilmoitettiin 22.12.2012 klo 11.14 aseellisesta ryöstöstä, joka tapahtunut hetkeä aikaisemmin Kuopiossa Kauppakatu 7:ssä. Ryöstön kohteena oli Salen päivittäistavaramyymälä.
Ryöstäjällä oli pukeutunut mustiin mahdollisesti tuulipuvun housuihin ja mustaan takkiin, jonka helmassa mahdollisesti valkoinen/vaalea raita tai päällystakin alla vaalea pusero, joka näkyi alta. Takissa musta huppari, joka oli vedetty pään yli. Lisäksi miehellä oli päässään musta pipo.
Mieshenkilö oli noin 180 cm:ä pitkä ja iältään nuorehko. Kävelytyyli oli huomiota herättävä, hieman ontuvaa.
Tekijä poistui kaupasta sataman suuntaan. Ryöstäjä sai saalikseen pienehkön summan rahaa.
Poliisi pyytää vihjeitä mahdollisesta tekijästä. Havainnoista voi ilmoittaa Pohjois-Savon vihjepuhelimeen p. 071-8756880

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.