Valtatie 4:llä Heinolan Tähtiniemen sillan lähistöllä tapahtui noin kello 15.50 ulkomaalaisen ajoneuvoyhdistelmän ja henkilöauton välinen kolari etelään menevillä kaistoilla. Henkilöauto oli lähtenyt ohittamaan ajoneuvoyhdistelmää vasenta kaistaa, kun samaan aikaan yhdistelmän perävaunu alkoi heittelehtimään.

Perävaunu ajautui vasemalle kaistalle osuen henkilöauton kylkeen, jolloin kuljettaja menetti autonsa hallinnan. Henkilöauto pysähtyi kaistalleen keula keskikaidetta vasten.

Yhdistelmäkin pysyi renkaillaan ja kaistallaan. Moottoritie oli hetken kokonaan poikki etelän suuntaan ja muutaman tunnin vain yksi kaista oli käytössä. Onnettomuudessa ei tullut henkilövahinkoja. Poliisi tutkii tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.