Suomalainen Joulupukki ja venäläinen Pakkasukko viettävät yhteistä aatonaattoa Lappeenrannassa sunnuntaina 23.12.

Raatihuoneelta Joulupukki ja Pakkasukko kävelevät Kauppakatua pitkin Linnoitukseen jatkamaan yhteistä aatonaaton viettoa. Mukana kulkee Itä-Suomen koulun oppilaita, Venäjä-klubin lapsia ja Nuorisovaltuuston edustajia.

Luoteis-Venäjällä, Veliki Ustjugissa asuva Pakkasukko ja Suomen Korvatunturilla asuva Joulupukki hoitavat molemmat samanlaisia tehtäviä eli jakavat iloa, hyvää mieltä ja lahjoja. Tosin Pakkasukko jakaa lahjoja venäläiskoteihin vasta uudenvuoden juhlinnan yhteydessä, kun Joulupukin urakka ajoittuu jouluaattoon.

Pakkasukon mukana kulkee hänen lapsenlapsensa Lumihiutale, kun taas tontut ovat Joulupukin apulaisia.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.