Sunnuntaina 23.12.2012 kello 04.00 tietämillä Oulussa Tuiran kaupunginosassa poliisipartio päätti tarkastaa edellään menneen henkilöauton kuljettajan ajokunnon ja näytti hänelle punaista pysäytysvaloa. Auton kuljettaja ei piitannut pysäytysmerkistä, vaan kiihdytti voimakkaasti nopeutta. Auton nopeus oli kovimmillaan 130 km/h rajoituksen ollessa 50 km/h. Ylikulkusillan kohdalla vasemmalle kaartuvassa mutkassa ajoneuvo törmäsi kovalla nopeudella kaiteeseen. Ajoneuvo vaurioitui ajokelvottomaksi ja kuljettaja vietiin sairaalaan tarkastettavaksi. Hänen vammoista ei tällä hetkellä ole tarkempaa tietoa. Vuonna 1991 syntynyt kuljettaja puhalsi 2,33 promillen lukemat.


By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.