Perjantain 21.12.2012 vastaisena yönä riitautui keski-ikäinen aviopari Porissa asunnollaan. Tilanne kehittyi suusanallisesta riidasta siihen, että aviovaimo otti puukon ja iski sillä miestään muutaman kerran vartalooon. Pistot ylettyivät lähelle arkoja sisäelimiä, jonka vuoksi vammoista aiheutui potentiaalinen hengenvaara. Tapahtuneessa välienselvittelyssä myös vaimolle tuli erinäisiä vammoja.

Toinen puukotus tapahtui lauantai-iltana 22.12.2012 yksityisasunnossa Eurassa. Ulkomaalaistaustaisilla veljeksillä tuli kotona riitaa, jonka seurauksena 15-vuotias veli löi veitsellä vanhempaa veljeään rintaan. Uhri kuljetettiin kriittisessä tilassa sairaalaan. Sairaalasta saadun tiedon mukaan uhrin tila on ollut erittäin kriittinen mutta uhri on nyt toipumaan päin. Tilanteen aikana myös perheen äiti sai veitsestä viiltohaavan käteensä.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.