Pyhäjärven kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jukka Tikanmäki

Tänään sunnuntaina 23.12.2012 puolenpäivän aikaan hätäkeskukseen tuli soitto, että Pyhäjärven kaupunginvaltuuston puheenjohtaja uhataan ampua. Uhkausta lähti selvittämään useita Jokilaaksojen poliisin partioita. Poliisi sai nopeasti selville, kuka uhkauksen oli antanut. Poliisipartio tavoitti pian ukailijan, Pyhäjärvisen mieshenkilön Elämäjärventieltä, yksityisasunnnosta.

Hänet otettiin kiinni ja kuljetettiin Yivieskan pääpoliisiasemalle . Kiinniotetessa mies ei tehnyt vastarintaa. Hän oli humalassa, mutta aseita poliisi ei löytänyt hänen hallustaan. Poliisi ilmoitti heti uhkauksesta myös kaupunginvaltuuton puheenjohtajalle.

Asiaa tutkitaan laittomana uhkauksena.

Ote Suomen Rikoslaista 25 Luku ( Vapauteen kohdistuvista rikoksista):

7 § (21.4.1995/578) Laiton uhkaus. Joka nostaa aseen toista vastaan tai muulla tavoin uhkaa toista rikoksella sellaisissa olosuhteissa, että uhatulla on perusteltu syy omasta tai toisen puolesta pelätä henkilökohtaisen turvallisuuden tai omaisuuden olevan vakavassa vaarassa, on tuomittava, jollei teosta muualla laissa säädetä ankarampaa rangaistusta, laittomasta uhkauksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

 

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.