Lahden keskustassa tapahtui Jouluaattoiltana n. klo 16.30 liikenneonnettomuus, jossa olivat osallisina taksi-auto ja “Joulupukin” kuljettama h-auto. “Joulupukin” eli n. 18 vuotiaan lahtelaismiehen kuljettama ajoneuvo ajoi Vesijärvenkatua etelän suuntaan Harjukadun risteykseen. Risteyksessä liikennevalot vaihtuivat punaisiksi, jolloin lahtelaismies yritti pysäyttää ajoneuvonsa ennen risteystä, mutta erittäin liukkaan ajoradan takia ajoneuvo liukui risteysalueelle, seurauksella, että törmäsi Harjukatua lännen suunnasta tulleen taksiauton vasempaan etukulmaan. Kukaan ei loukkaantunut ja vauriot jäivät vähäisiksi. 18 vuotias lahtelaismies oli menossa ensimmäiselle joulupukkikeikalleen ja hänellä oli kyydissään samanikäinen tonttumuori. Vaurion selvittelyn jälkeen “pukkipariskunta” jatkoi matkaansa jakamaan lahjoja hiukan aikataulusta jäljessä.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.