Jouluaattona juuri ennen kauppojen sulkeutumista yritti n. 40 vuotias lahtelaisnainen tehdä viimeiset jouluostokset, joskin ilman rahaa. Nainen oli mennyt Etelä-Lahdessa sijaitsevaan markettiin muutamia minuutteja ennen kaupan sulkeutumista ja pakannut laukkuunsa vaatteiden sovituskopissa erilaisia tuotteita yli 80 euron arvosta. Tämän jälkeen nainen oli kävellyt kassojen ohi esittämättä tuotteita maksettavaksi. Kiiniottotilanteessa nainen oli vielä rimpuillut ja vastustellut kiinniottoa. Naisen hallusta löytyi huumausaineeksi luokiteltuja lääkkeitä, joihin hänellä ei ollut reseptiä. Naista epäillään näpistyksestä ja huumausaineen käyttörikoksesta.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.