Sunnuntaina puoli kuuden aikaan illalla tapahtui Lahdessa Paasikivenkatu 6 kohdalla ryöstö. Nainen oli ollut kävelemässä Paasikivenkadulla, kun hoikka, pitkä mies oli tarttunut käsilaukkuun. Nainen oli pitänyt käsilaukusta kiinni ja raahautunut miehen perässä. Tällöin mies oli potkaissut naista olkapäähän ja saanut otteen käsilaukusta irtoamaan. Tämän jälkeen mies oli juossut Felmanninpuistoon, johon havainnot ryöstäjästä päättyivät. Ryöstön tehnyt mies oli hoikka, pituus noin 180 cm, päässä vaalea pipo, kasvojen edessä tumma kaulaliina, jalassa mustat kesätennarit valkoisilla nauhoilla. Mahdolliset havainnot tapahtuneesta voi ilmoittaa poliisin vihjepuhelimeen 0800-94775.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.