Henkilöauto suistui Anttolantiellä ulos jouluaattona klo 15.30 aikaan. Auto oli ajautunut vasemmalle kääntyvässä kaarteessa ajoradan oikeaan reunaan ja lumi- penkkaan, josta edelleen tieltä alaspäin viettävään rinteeseen. Auton turvatyynyt laukesivat törmäyksessä. Vakavimmilta henkilövahingoilta vältyttiin onneksi.

Autoa kuljettanut vuonna 1946 kertoi myöhemmin poliisille, että talvisodan henki (kaveria ei jätetä) oli saanut tämän tapauksen johdosta pienen kolahduksen.

Mies oli yrittänyt huitoa ohimeneviä arviolta kymmenkuntaa autoa pysähtymään, jotta onnettomuusautossa ollut miehen 86 vuotias äiti olisi saatu lämpimään. Yksikään autoista ei pysähtynyt. Kun pelastuslaitos ja poliisi tulivat paikalle, oli uteliaita sen sijaan riittänyt. Tällä kertaa joulumieli oli unohtunut, kun ohi ajavilla ihmisillä näytti olevan kiire jonnekin.

Hädässä olevia ihmisiä tulee aina auttaa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.