Joulupäivänä puoli neljän aikaan tunkeuduttiin Oulussa, Kuivasjärven kaupunginosassa rivitalohuoneistoon ja anastettiin sieltä omaisuutta. Asunnosta oli aiemmin poistunut henkilö lyhyeksi aikaa unohtaen ulko-oven lukitsematta. Rikoksentekijöiden aiheuttamien äänien vuoksi teko havaittiin heti ja varkaiden epäonneksi myös poliisipartio oli muusta syystä aivan lähistöllä.

Poliisi otti tapahtumapaikan välittömästä läheisyydestä kiinni oululaiset epäillyt, 25-vuotiaan naisen ja 40- sekä 47-vuotiaat miehet. Anastettu omaisuus, mm. televisio, tietokone ja koruja, saatiin heti palautettua omistajalleen. Kiinni otetut henkilöt tuotiin Oulun poliisilaitokselle kuulusteltavaksi törkeästä varkaudesta epäiltyinä.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.