Tutjunniemellä Laitasaaren edustalla Orivedellä syntyi Tapaninpäivänä puolen päivän aikoihin eripuraa 49- ja 67-vuotiaiden kalastajien kesken. Aiemmin aamupäivällä 67-vuotias mies oli ajanut moottorikelkallaan 49-vuotiaan miehen verkkonarun poikki seurauksella, että verkot repeytyivät. Myöhemmin päivällä 67-vuotias mies oli ollut menossa verkoilleen, mutta jäänyt selvittelemään 49-vuotiaan miehen kanssa aamupäivällä tapahtunutta, jolloin tunteet kuumenivat osapuolten kertoman mukaan puolin ja toisin. 67-vuotiaalle tuli kahakassa päähän naarmuja, punoitusta ja turvotusta ja 49-vuotias kertoi polvensa vääntyneen 67-vuotiaan kaadettua hänet maahan.

Poliisi tutkii tapauksia vahingontekona sekä pahoinpitelyinä.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.