17-vuotias Savonlinnalaisnuori ajeli Nätkillä poliisipartiota vastaan pienellä viritetyllä mopolla jouluyönä.

Lähemmässä tarkastelussa huomattiin, että pieneen mopoon oli vaihdettu koko moottori isommasta, 125 kuutioisesta moottoripyörästä. Mopon etujarru ei ollut toiminnassa, eikä valot toimineet. Rekisterikilpikin oli askarreltu muovista.

Kuljettajansa mukaan mopo kulkee noin 80 km/h. Kuljettajalla on vain mopokortti, joka ei oikeuta ajamaan 125 kuutioista moottoripyörää.

Mopo otettiin poliisin haltuun jatkotoimenpiteitä varten ja kuljettajan ajokortti otettiin haltuun. Juttua tutkitaan Savonlinnan poliisissa kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja ajoneuvorikkomuksina. Luvassa on aikanaan myös veroseuraamuksia.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.