Keskiviikkona 26.12.2012 aikaisten aamulla ampui paikkakuntalainen mieshenkilö käsiaseella seitsemän laukausta rivitaloasunnossa sisällä.  Asunnossa; asunnon haltijan lisäksi ollut, niin ikään paikkakuntalainen mieshenkilö oli ollut istumassa tietokoneella, kun asunnon haltija oli ampunut yhden kerran tietokoneella istuneen miehen pään vierestä laukauksen kattoon. Asunnossa vieraana ollut mies oli saanut käsiaseen pois ja luovutti sen poliisille. Kiinnotto sujui rauhanomaisesti ja kiinnioton suoritti kaksi Jokilaaksojen poliisin partiota vahvistuksenaan poliisikoira. Ampujan epäillään syyllistyneen ampuma-aserikokseen, vaaran aiheuttamiseen ja vahingontekoon.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.