Ylen verkkopalvelut lakkasivat toimimasta torstaina 27.12.2012 alkuiltapäivästä. Syynä oli todennäköisesti hajautettu palvelunestohyökkäys, joka tuli ilmeisesti ensisijaisesti Suomen rajojen ulkopuolelta. Suurin osa Ylen verkkosisällöistä ei toiminut tai palvelut toimivat erittäin hitaasti. Verkon mobiilipalvelut toimivat, mutta niihinkään ei päivittynyt uutta sisältöä.

Tällä hetkellä Ylen verkkopalvelut toimivat ainoastaan suomalaisista verkko-osoitteista, ulkomailta Ylen sivuille ei saa yhteyttä. Käyttörajoitukset puretaan, kun tilanne normalisoituu. Tilanteen etenemisestä tiedotetaan.

Ongelma havaittiin klo 12:n jälkeen. Tilanteen selvitys aloitettiin heti. Ylen tv- ja radiolähetykset eivät olleet vaarassa katketa missään vaiheessa.

 

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi