Jyväskylä: 31.12.2012 klo 21.46 aikaan hätäkeskuksesta tulleen ilmoituksen mukaan 7-vuotias poika saanut ilotulitteen kasvoihinsa Keihäsmiehenkadulla.Poliispartiolle tapahtumapaikalla selvisi, että -78 syntynyt oli laittanut ilotulitteen talon ulko-oven edustalle, jossa se oli räjähtänyt eli siitä oli lentänyt jonkilaisia palloja ilmaan. Pallojen tulo oli loppunut ja paikalla ollut 7-vuotias poika oli kävellyt ilotulitteen luokse ja katsonut sitä ylhäältäpäin ja tässä vaiheessa ilotulitteen viimeinen lataus lähti ja osui poikaa suoraan kasvoihin.Poika vietiin sairaalaan lääkärin tarkastuksiin. Asiaa tutkitaan räjähderikoksena ja vammantuottamuksena.

Lääkärin mukaan poika on saanut kasvoihin 1-asteen palovammoja ja silmien sarveiskalvot ovat palaneet. Näkökyvyn pysyvistä vaurioista ei tässä vaiheessa ole varmuutta.


By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.