Uuden vuoden yönä hieman ennen vuoden vaihtumista poliisi sai hätäkeskuksen kautta tiedon, että miestä on ammuttu Joensuun keskustan viereisellä teollisuusalueella. Poliisipartio tapasi noin 30 – vuotiaan miehen, jolla oli ampumahaava alavartalossa. Poliisipartiot suorittivat tapahtumapaikkatutkintaa ja jälkien perusteella partiot löysivät teollisuusalueelta kuoliaaksi ammutun noin 40-vuotiaan miehen.

Poliisi on suorittanut tapahtumaan liittyen lukuisia etsintöjä Joensuun, Kontiolahden ja Liperin alueella sekä tehnyt joitakin kiinniottoja tapaukseen liittyen. Tekotavasta ja teon yksityiskohdista ei poliisi voi tässä vaiheessa tiedottaa enempää. Teon motiivi on tällä hetkellä epäselvä. Alavartaloon ammuttu mies ei ole hengenvaarassa ja hän on sairaalahoidossa.

Poliisi tiedottaa asiasta heti, kun tapahtumaan saadaan lisäselvyyttä. Kiinniotettujen henkilöiden kuulustelut ovat parhaillaan käynnissä ja etsinnät jatkuvat. Poliisi toivoo, että tiedotusvälineet odottavat jatkotiedotteita asiaan liittyen, sillä tapauksen tutkinta on vielä alkuvaiheessa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.