Kuopion kaupunki lahjoittaa jokaiselle vuonna 2013 KYSissä syntyneelle vauvalle I love Kuopio -bodyn. Ensimmäisen bodyn sai tammikuun ensimmäisenä päivänä syntynyt potra poika, Minna Keikkosen ja Heikki Reitun esikoinen. Kuopio on tutkitusti Suomen lapsiperheystävällisin kunta

Bodytempauksen äidiksi tunnustautuva Kuopion kaupungin markkinointijohtaja Kirsi Soininen lupaa, että bodyjä riittää kaikille.

– Haluamme muistaa tällä I love Kuopio -teemaa myötäilevällä pienellä eleellä perheitä. Kuopiohan on tutkitusti Suomen lapsiperheystävällisin kunta. Tämän hienon tuloksen innostamina panostamme tulevaisuuteen jatkossakin.

Body annetaan vain KYSissä syntyville vauvoille. Kaupunki on varautunut 2500 vauvan maailmaan tuloon. Myytävänä bodyja ei ole ainakaan toistaiseksi missään.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.