Unilever Finland Oy vetää myynnistä kolme erää kasvirasvalevitettä. Tuotemerkillä Becel Gold myytyä 600 gramman levitettä on tuotu maahan erehdyksessä vain ruotsinkielisin pakkausmerkinnöin. Tuote sisältää mm. kirnumaitoa, joten se voi aiheuttaa allergisen reaktion tälle ainesosalle allergisille henkilöille.

Maahantuoja huomasi virheen itse, eikä asiasta ole tullut kuluttajapalautteita. Tuote-erät ovat olleet myynnissä 12.12.2012 alkaen. Maahantuoja on asettanut erät myyntikieltoon ja aloittanut takaisinvedon myyntipisteistä.

Unilever Finland Oy pyytää em. ainesosalle allergisia tuotteen ostajia palauttamaan tuotteen kansi, jossa on valmistuserätunnus ja lähettämään se alla olevaan asiakaspalauteosoitteeseen. Tuotteen voi hävittää sekajätteeseen.

ASIAKASPALAUTUS 6044989
Unilever Finland Oy
Kuluttajaneuvonta
PL 96
00101 Helsinki

Lähetyksen voi tehdä postimaksutta asiakaspalautuksena. Palautukseen tulee liittää mukaan yhteystiedot (nimi, osoite, puhelinnumero, pankkiyhteystiedot). Unilever korvaa virheelliset tuotteet kuluttajille. Lisätietoja kuluttajapalvelusta: puh. 0800 130030 (pvm).

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.