Länsiterminaalin viikonloppujen ratikkayhteydet muuttuvat 12. tammikuuta.

Raitiolinjan 6 vuorot alkavat ajaa 6T-vuoroina Arabiasta Hietalahden kautta Länsiterminaaliin lauantaisin ja sunnuntaisin matkustajalaivojen kulkuaikoina. Samalla lakkautetaan linja 9X, joka on täydentänyt terminaaliyhteyksiä marraskuun alusta lähtien.

Ratikka 6T liikennöi lauantaisin noin klo 16.30 – 20 ja sunnuntaisin noin klo 16.30 – 22. Hietalahden aikataulut säilyvät entisellään eli raitiovaunut eivät lähde Hietalahden pysäkiltä ennen nykyiseen aikatauluun merkittyä aikaa. Myös lähtöajat Arabiasta pysyvät ennallaan.

Linjan 6/6T uudet aikataulut
Linjan 6T reitti

Raitiolinja 9 ajaa entiseen tapaan Länsiterminaaliin joka päivä. Linjalle tulee 12.1. alkaen lauantai-iltaisin lisälähtö Pasilasta klo 21.26 ja Länsiterminaalista klo 21.59. Lisälähtö terminaalista helpottaa klo 21.30 saapuvan laivan aiheuttamaa ruuhkaa.

 

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.