Pirkanmaan poliisi etsii 4.1.2013 Ylöjärveltä lastensuojeluyksiköstä poistunutta 17-vuotiasta Jenita Saloa. Jenita on noin 160 cm pitkä, normaalivartaloinen ja hänellä on tummat hiukset, joissa on tummanvioletteja raitoja. Lastensuojeluyksiköstä poistuessaan Jenitalla on ollut hiustenpidennykset. Hiukset voivat siis olla pitkät tai lyhyet. Jenitalla on kasvoissa kaksi lävistystä, toinen oikealla ylähuulessa ja toinen vasemmassa silmäkulmassa. Liitteenä valokuva Jenitasta.

Jenita tarvitsee säännöllistä lääkehoitoa, jonka vuoksi hänen nopea tavoittamisensa on tärkeää.

Havaintoja Jenitasta pyydetään ilmoittamaan päivisin klo 8-16 numeroon 07187 48140 tai akuutissa tilanteessa 112. Havainnot voi ilmoittaa myös sähköpostilla osoitteeseen rikosvihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi. Sähköposti tulee otsikoida ’Jenita Salo’.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.