Bussit siirtyvät Tapiolan keskustan rakennustöiden vuoksi poikkeusreiteille 28. tammikuuta. Useilla linjoilla myös aikataulut muuttuvat. Uudet reitit ja aikataulut löytyvät HSL:n nettisivuilta ja ne on päivitetty myös Reittioppaaseen.

Muutoksista kertovia esitteitä on saatavana muun muassa Espoon yhteispalveluista ja HSL:n Rautatientorin palvelupisteestä.

Merituulentie suljetaan välillä Pohjantie–Tapiolantie, ja bussiterminaali siirtyy väliaikaisesti Tapionaukiolle. Poikkeusreitit kulkevat linjasta riippuen Etelätuulentietä, Revontulentietä, Tapiolantietä tai Westendinkatua pitkin.

Tapiolan palvelulinjat P10–14 siirtyvät ajamaan Merituulentien sijasta Itätuulentietä. Tapiolan palvelukeskukselle tulee pysäkki Itätuulentielle lännen suuntaan ajettaessa, minkä vuoksi linjan P13 kiertosuunta on jatkossa päinvastainen kuin nykyisin.

Poikkeusjärjestelyt ovat käytössä vuoden 2015 loppupuolelle saakka.

Tiedot bussien poikkeusreiteistä ja aikatauluista:
HSL:n nettisivut

Tapiola uudistuu
Keskustassa louhitaan Länsimetron tunnelia ja maanalaisia pysäköintitiloja sekä rakennetaan muun muassa metroasemaa ja liityntäbussiterminaalia Merituulentien alle. Myös liikehuoneistoja uusitaan. Tapiolan keskuksen palvelut toimivat rakennustöiden ajan. Ensimmäinen vaihe valmistuu vuoden 2015 loppuun mennessä ja koko uudistushanke vuoteen 2020 mennessä. Tietoa uudistuksesta

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.