Alkaneen vuoden kunniaksi suomalaisilla on mahdollisuus voittaa 64 miljoonaa euroa lottoamalla. Huikea potti on tarjolla Yhdysvaltojen Powerball-lotossa, johon myös suomalaiset voivat osallistua kätevästi verkossa.

Jättipotti on tällä hetkellä 63 800 000 euroa ja sen uskotaan vielä kasvavan. Kupongin Powerball-lottoon voi ostaa lauantaihin kello 24.00 saakka. Arvonta suoritetaan tulevana sunnuntaina klo 05.59 Suomen aikaa. Osallistumaan pääsee osoitteessa www.multilotto.com.

Kansainväliset lottoarvonnat ovat kasvaneet viime aikoina huikeisiin mittasuhteisiin. Viime vuonna arvottiin historian suurin lottopotti, kun Mega Millionsin 640 miljoonan dollarin eli noin 480 miljoonan euron suuruiselle jättipotille tuli peräti kolme täysosumaa. Suomalaisilla on mahdollisuus osallistua Mega Millionsiin sekä muihin maailman suurimpiin lottoarvointoihin Multilotto.com-verkkopalvelun kautta.

Voittaja voisi käyttää rahansa esimerkiksi:

– Maksaa maailman parhaan jalkapalloilijan Lionel Messin palkan seuraavat neljä vuotta (vuosipalkka noin 16 miljoonaa euroa)

– Juoda 9 000 annosta maailman kalleinta drinkkiä (Salvatore’s Legacy -cocktail maksaa 6 900 euroa)

– Lahjoittaa ugandalaisille perheille 160 000 lehmää (lahjoittaminen maksaa World Visionin kautta 400 euroa per lehmä)

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.