Viihdeohjelma Putouksen huippusuositun Vuoden sketsihahmo -kilpailun asetelmat alkavat vähitellen hahmottua, kun kansa on päässyt ihailemaan hahmojen otteita jo kahden lähetyksen verran. Myös vedonlyöntiyhtiö Betsafe on tarkentanut voittaja- sekä putoajakertoimiaan, joiden perusteella kilpailun kolmen kärki on erottautunut selkeästi muista.

Samppa Linna on edelleen Betsafen kertoimien valossa kilpailun ykkössuosikki, mutta tamperelaisesta suorasukaisuudestaan tunnettu Sanna-Raipe Helminen sekä suomalaisuutta rakastava Karim Z. Yskowicz hengittävät aivan turkulaisen huumorimiehen niskaan. Muiden sketsihahmojen voittajakertoimet kipuavat jo varsin korkealle. Ensimmäinen putoaja on kertoimien perusteella Veli Sikiö.

Myös iGaming-asiantuntija Juha Kvist on valmis jakamaan mitalisijat jo kilpailun alkuvaiheessa. “Vaikka oman elämänsä Ilves-fani Sanna-Raipe Helminen saikin ensimmäisen lähetyksen loppuun mennessä eniten yleisöääniä, on Samppa Linna edelleen tiukimmalla otteella kiinni sketsihahmokisan voitossa. Karim Z. Yskowicz on pysynyt hyvin kyydissä mukana, joten ykkössijan kohtalo ei missään nimessä ole vielä sinetöity. Tilanne vaatii Aku Hirviniemeltä vielä muutaman voimisteluliikkeen sekä turkulaisvitsin. Veli Sikiön kisa päättyy, ennen kuin se on kunnolla alkanutkaan”, Kvist toteaa.

Putous, Vuoden sketsihahmo -kilpailu – tämänhetkiset kertoimet:

Voittaja:

Samppa Linna 2,25

Sanna-Raipe Helminen 2,50

Karim Z. Yskowicz 2,75

Hänman 14,50

Sisko Sikiö 14,50

Kristoffer Taxfree 20,00

Veli Sikiö 25,00

Seuraava putoaja:

Veli Sikiö 2,25

Kristoffer Taxfree 2,75

Hänman 2,75

Sisko Sikiö 3,40

Karim Z. Yskowicz 29,00

Sanna-Raipe Helminen 40,00

Samppa Linna 45,00

Betsafe on tänä päivänä yksi maailman johtavista peliyhtiöistä. Asiakkaita on yli 500 000 ja he ovat yli 100 eri maasta. Tammikuun 2006 virallisen aloituksen jälkeen yhtiöstä on tullut nopeasti yksi luotettavimmista yhtiöistä pelialalla.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.