Asunto- ja viestintäministeri Krista Kiuru vierailee Intiassa 15.–19. tammikuuta.

Vierailun aikana Kiuru tapaa muun muassa Intian kaupunkikehityksestä vastaavan ministerin Kamal Nathin sekä viestinnästä ja informaatioteknologiasta vastaavan ministerin Kapil Sibalin.

Vierailun pääteemana ovat älykkäät kaupungit, joissa informaatioteknologiaa on hyödynnetty asumisen, kaupunkisuunnittelun, energiatehokkuuden ja viihtyisyyden edistämiseen. Tavoitteena on edistää yhteistyötä Suomen ja Intian välillä.

Ministeri Kiuru tutustuu matkan aikana ekologiseen rakentamiseen ja älykaupunkihankkeisiin erityisesti Karnatakan alueella. Kiurun ohjelmaan kuuluvat myös vierailut Wipron kampuksella ja Nokia Siemens Networksin tutkimus- ja kehittämiskeskuksessa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.