Pirkanmaan poliisilaitoksen poliisipäällikön määräaikaiseen virkasuhteeseen 1.2.-31.12.2013 on nimitetty varatuomari, filosofian tohtori Markku Luoma.

Luomalla on pitkäaikainen kokemus poliisilaitoksen johtamisesta. Hän on toiminut poliisipäällikön tehtävässä 16 vuoden ajan ja nimismiehenä lähes 24 vuotta. Vuodesta 2009 lähtien Markku Luoma on toiminut Keski-Suomen poliisilaitoksen poliisipäällikkönä.

Markku Luoma on johtanut organisaatiota useassa poliisin hallintorakenne-
uudistusta koskevassa muutostilanteessa.

Pirkanmaan poliisilaitoksen toimialueena on Pirkanmaan maakunta. Poliisilaitos palvelee Tampereen pääpoliisiaseman lisäksi Ikaalisten, Kangasalan, Mänttä-Vilppulan, Nokian, Sastamalan ja Valkeakosken poliisiasemilla sekä Akaan, Lempäälän, Oriveden, Parkanon, Virtain ja Ylöjärven palvelupisteissä. Lisäksi poliisilaitoksella on yhteispalvelupiste Pirkkalassa, Punkalaitumella, Ruovedellä ja Urjalassa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.