Henkilöstön veroetujen hallinnointipalvelu julkaisi eilen maanantaina uuden sähköisen työsuhdematkalipun maksutavan ja hallinnointijärjestelmän. Event Brokers EBS Oy:n tuottama palvelu on laatuaan ensimmäinen Suomessa ja helpottaa oleellisesti edun tarjoamista työntekijöille.

Maksutilanteessa maksun vastaanottaja tunnistaa edun käyttäjän puhelinnumeron avulla, jolloin mitään fyysistä maksukorttia tai seteliä ei tarvita. Itse veloitus tehdään verkkopalvelussa parilla klikkauksella työntekijän saadessa samalla maksukuitin tekstiviestillä. Kaikki osapuolet saavat reaaliaikaiset raportit ja tilastot verottajaa varten.

Työsuhdematkalipun huonon valtakunnalliseen menekin syynä on ollut siihen liittyvä kankea byrokratia. Uudella palvelulla voidaan korvata nykyiset manuaaliset maksutavat kuten myyntipisteiden nimilistat ja laskutuksen sekä paperiset maksusetelit. Ensimmäisenä palvelun ottivat käyttöön Kuopion kaupunki ja Kuopion liikenne.

Event Brokers EBS Oy on markkinajohtaja verottomien työsuhde-etujen sähköisessä hallinnoinnissa. Sen toimialueita ovat liikunta, kulttuuri, henkilöstökerhot ja -tapahtumat, työterveyshuollon liikunta- ja hyvinvointilähete sekä työsuhdematkalippu. Yhtiön tunnetuin palvelu on SporttiPassi, jonka lähes 300.000 työntekijää työllistävä asiakaskunta koostuu yksityisestä ja julkisesta sektorista.

 

https://www.sporttipassi.fi

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.